Een uiterst geschikte bestemming – Fietsvakantie Oostenrijk

Houdt u van een fietsvakantie dan is zomer in Oostenrijk een uiterst geschikte bestemming. Oostenrijk, dat ingeklemd tussen Slovenië, Italie, Hongarije, Duitsland, Zwitserland en Tjechie ligt, is een veelzijdig en attractief vakantieland. Zowel tijdens de wintervakantie als zomervakantie is een wandelvakantie in Oostenrijk een ware belevenis.

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren. Wat verlangt u meer van een fietsvakantie Oostenrijk.

Fietsvakantie in het land van de prachtige natuurverschijnselen

Tijdens uw fietsvakantie Oostenrijk ziet u weiden vol bloemen, kleine orchideeën, edelweiss, bergbeekjes, Krimmler watervallen en tal van wijnranken. U vindt het allemaal! Welk gedeelte u van Oostenrijk ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen. Met name in de voorjaar, zomer en najaar is een fietsvakantie Oostenrijk een ware belevenis. Fietsvakantie in de bergen met de fietsroutes liggen voor u klaar!

Luxe en comfort voorziene woning Silberleiten

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning Silberleiten. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften,fiets- en wandelroutes, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over fietsvakantie Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.