Veel te beleven met zomer in Oostenrijk

Oostenrijk dat ingeklemd ligt tussen Italie, Duitsland, Slovenië, Zwitserland, Hongarije en Tjechie, is een populair vakantieland. Tijdens de zomer is er dan ook veel te zien en te beleven. De grote tegenstellingen, de afwisselende landschappen en de grote culturele rijkdom zorgen ervoor dat een zomer in Oostenrijk zeer de moeite waard is.

Zomer in Oostenrijk is een ware belevenis!

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren.

Zomer in Oostenrijk wil zeggen, weiden vol bloemen, kleine orchideeen, edelweiss, bergbeekjes, watervallen en tal van wijnranken. Welk gedeelte u ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen.

Luxe en comfort voor een mooie zomer in Oostenrijk

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning voor een mooie zomervakantie in Oostenrijk. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over zomer in Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller voor een mooie zomer lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.