Zillertal – Oostenrijkse deelstaat Tirol

Het Zillertal ligt in de Oostenrijkse deelstaat Tirol en omvat de skioorden Fugen, Ried im Zillertal, Finkenberg, Gerlos, Hintertux, Lanersbach en Hippach. Het inmense skigebied is goed voor meer dan 625 km wintersport waarvan 200 km aan pistes, met voornamelijk rode pistes. Zowel voor skieers gevorderd en beginners, snowboarders en wandelaars. De langlaufers kunnen ook prima langlaufen Zillertal. Voor ieder wat wils in het Zillertal.

Een skipas voor alles in Zillertal

Het Zillertal is niet voor niets een van de populairste skigebieden van Europa. Sinds kort heeft u met één grote skipas toegang tot alle pistes in het dal. Met die skipas kunt u ook gratis gebruik maken van skibussen die regelmatig tussen dorpen rijden of trein van Jenbach naar Mayrhofen. U vindt er veel gemoedelijke skidorpen. Allemaal typisch Oostenrijks met hun eigen charme. In ween van deze dorpen vindt u ons Almhaus Müller. Een van alle luxe voorziene woning geschikt voor max. 10 personen.

Luxe Almhaus Müller in de Zillertal arena

Almhaus Müller is gelegen midden in de Zillertal arena dat beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes en winterwandelroutes. Het huis is geheel gebouwd op de zon . Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal. Kortom het biedt u een veelbelovende skivakantie zillertal.

Zillertal informatie

Wilt u meer informatie over wintersport in Oostenrijk, en ons luxe Almhaus Müller in Zillertal lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contactmet ons op.