Wintersport Oostenrijk – Nummer één vakantiebestemming

Weet u dat wintersport Oostenrijk voor Nederlanders is wintervakantiebestemming nummer één?
Begrijpelijk want de verschillende wintersportgebieden in Oostenrijk bieden de vakantieganger tal van mogelijkheden. De Oostenrijkers zorgen daarbij nog eens voor een warm onthaal in het gezellige Alpenland. Ideaal wintersport Oostenrijk.

Tirol als favoriete wintersport plaats in Oostenrijk

Met name het Zillertal ten oosten van Tirol is een favoriete wintersport plaats in Oostenrijk. Het skigebied maakt deel uit van de wintersport Zillertal Arena en beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes en winterwandelroutes. Kortom veelbelovende wintersport Oostenrijk.

De lange latten kunt u overal onderbinden, want zelfs de kleinste dorpen beschikken over eigen liften. Ook snowboarder en langlaufers wordt kilometers lang wintersportplezier geboden. Zo ziet u, wintersport Oostenrijk voor ieder wat wils.

Wintersport Oostenrijk en en warm onderkomen

Bent u op zoek naar een warm onderkomen, dan bieden wij u graag aan te verblijven in ons luxe van alle comfort voorziene Almhaus Müller. Het huis biedt onderdak aan max. 10 personen. Het huis is geheel gebouwd op de zon . Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertalarena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Voor meer informatie over wintersport in Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller lees u verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.