De mooie bergmeren en wilde rivieren om te zwemmen

Wellicht denkt u niet meteen aan watersport als je aan de bergen denkt, maar juist de berggebieden hebben een uitstekende omgeving om deze tak van sport te beoefenen. De mooie bergmeren en wilde rivieren zijn uitermate geschikt om vele takken van watersport te beoefenen en niet te vergeten het zwemmen in bergmeren.

Zwemmen in de diepblauwe bergmeren

U kunt van de rust en gemoedelijkheid, maar ook van een actieve vakantie genieten. Nergens anders hebben de krachten der aarde, op zo’n klein stukje grond, voor zulke markante en grillige vormen gezorgd. Tijdens het zwemmen in bergmeren ervaart u de verkwikkende uitwerking hiervan. Diepblauwe bergmeren, bergbeekjes, krimmler watervallen en de prachtige almweides waar de koeien van de plaatselijke boeren de hele zomer door mogen grazen.

Na het wandelen, zwemmen in bergmeren een verzorgd onderdak

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning Silberleiten. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften,fiets- en wandelroutes, loipe en skischool midden in de Zillertalarena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wat verlangt u meer van een zwemmen in bergmeren vakantie in Oostenrijk.

Wilt u meer informatie over wandelvakantie en zomer in Oostenrijk, of ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.