Natuurgebied Hohe Tauern – Krimmler watervallen

In het natuurgebied Hohe Tauern, op de grens van Tirol en Salzburgerland liggen de Krimmler watervallen. De krimmler watervallen zijn de grootste van centraal Europa met een valhoogte van bijna 400 m. Hier vindt u het begin van de mooiste fiets/wandelroute van Oostenrijk. Mocht u hier in de buurt zijn dan is de Gerlosstrasse ook echt een aanrader.

Een onvergetelijke ervaring met de Krimmler watervallen

Het water van de Krimmler watervallen stort zich naar beneden in 3 stappen. De middelste wordt beschouwd als de mooiste, je hebt er een fraai uitzicht op de bovenste trap van de waterval en over het gehele dal. Een wandeling naar de watervallen over de Wasserfallweg behoort tot de mogelijkheden en is een onvergetelijke ervaring.

Zowel in de zomer als in de winter is Oostenrijk een perfect vakantie land. Het biedt de vakantieganger prachtige landschappen, met weiden, bossen, meren afgewisseld door bergen en gletschergebieden. In de winter bent u verzekerd van veel sneeuw en uitgebreide wintersportmogelijkheden.

Genieten van de zon en een fantastisch panoramablik

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over de Krimmler watervallen en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.