Zeer goede kwaliteit de sneeuw Oostenrijk

Oostenrijk is voor Nederlanders wintersportvakantiebestemming nummer één. Begrijpelijk want de verschillende wintersportgebieden in Oostenrijk bieden de vakantieganger tal van mogelijkheden. De sneeuw Oostenrijk is van zeer goede kwaliteit en vaak in ruime hoeveelheden aanwezig. De Oostenrijkers zorgen daarbij nog eens voor een warm onthaal in het gezellige Alpenland. U kunt dus op en top genieten van de sneeuw Oostenrijk gedurende uwwandelvakantie in Oostenrijk.

Een Sneelog – Gegarandeerd goede sneeuw Oostenrijk

Met name het Zillertal ten oosten van Tirol is een favoriete wintersport plaats in Oostenrijk. Het ligt in een Sneelog dat wil zeggen bijna gegarandeerd goede sneeuw Oostenrijk. Het skigebied maakt deel uit van de Zillertal Arena en beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes en winterwandelroutes. Kortom veelbelovende wintersport Oostenrijk.

De lange latten kunt u overal onderbinden, want zelfs de kleinste dorpen beschikken over eigen liften. Ook snowboarder en langlaufers wordt kilometers lang wintersportplezier geboden. Zo ziet u, sneeuw Oostenrijk voor ieder wat wils.

Goede sneeuw Oostenrijk en Almhaus Müller

Bent u op zoek naar een warm onderkomen, dan bieden wij u graag aan te verblijven in ons luxe van alle comfort voorziene Almhaus Müller. Het luxe woning Silberleiten biedt onderdak aan max. 10 personen. en is geheel gebouwd op de zon . Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de wintersport Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over de kwaliteit van de sneeuw Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contactmet ons op.