Oostenrijk is uitermate geschikt voor een wandelvakantie

Oostenrijk, dat ingeklemd ligt tussen Hongarije, Duitsland, Italie, Slovenië, Zwitserland, en Tjechie, is een populair vakantieland en is uitermate geschikt voor een wandelvakantie.

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren.

Een wandelvakantie in Oostenrijk is een ware belevenis

Wat dacht u van de weiden vol bloemen, kleine orchideeen, edelweiss, bergbeekjes, watervallen en tal van wijnranken. U vindt het allemaal tijdens uw wandelvakantie in Oostenrijk. Welk gedeelte u van Oostenrijk ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen. Zowel tijdens de wintervakantie als zomervakantie is een wandelvakantie in Oostenrijk een ware belevenis.

Luxe woning in Silberleiten voor uw wandelvakantie

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het luxe woning Silberleiten is een van alle comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de skivakantie Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal. Silberleiten is het ideale plekje voor een rustige fietsvakantie of wandelvakantie in Oostenrijk

Meer informatie over wandelvakantie in Oostenrijk

Wilt u meer informatie over fietsvakantie in de bergenzwemmen in bergmerenwandelvakantie in Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.