Een skivakantie Zillertal is voor iedereen een topbestemming

Of u nu een beginner of een gevorderde bent, een snowboarder of een skiër een skivakantie Zillertal biedt voor ieder wat wils. Mocht uw voorkeur uitgaan naar langlaufen of wandelen ook hiervoor kunt u in het Zillertal ruimschoots uit de voeten.
Het skigebied maakt deel uit van de Zillertal Arena en beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes en winterwandelroutes. Kortom veelbelovende skivakantie Zillertal.

Verblijfplaats voor uw skivakantie Zillertal

Bent u op zoek naar een geweldige verblijfplaats gedurende uw skivakantie Zillertal. Graag ontvangen wij u in ons Luxe Almhaus Müller . Dit top uitgevoerde Almhaus heeft 3 slaapkamers en is ingericht voor het verblijf met max. 10 volwassenen.

Deze gezellige van alle luxe voorziene woning is volledig op de zon gebouwd. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertalarena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal. Een verblijfplaats waar u uitstekend kunt zijn tijdens uw skivakantie Zillertal. Zowel in de winter als in de zomer is ons Almhaus een uitstekend vertrekpunt voor alle activiteiten die u in de nabije omgeving kunt ondernemen.

Wilt u meer informatie over wintersport in OostenrijkZillertal, skivakantie Zillertal en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.