Fietsvakantie in de schitterende Oostenrijkse bergen

Houdt u van een fietsvakantie in de bergen dan is Oostenrijk een uiterst geschikte bestemming. Oostenrijk, dat ingeklemd ligt tussen Duitsland, Zwitserland, Italie, Slovenië, Hongarije en Tjechie, is een populair vakantieland. Zowel in de zomer als wintermaanden.

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren. Wat verlangt u meer van een fietsvakantie in de bergen.

Een fietsvakantie in de bergen is een ware belevenis

Weiden vol bloemen, kleine orchideeen, edelweiss, bergbeekjes, watervallen en tal van wijnranken. U vindt het allemaal tijdens uw fietsvakantie in de bergen. Welk gedeelte u van Oostenrijk ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen. Met name in de voorjaar, zomer en najaar is een fietsvakantie in de bergen van Oostenrijk een ware belevenis. De fietsroutes liggen voor u klaar!

Luxe en comfort voorziene woning

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.