Afwisselende skigebied – Wintersport Zillertal Arena

Wintersport Zillertal Arena is het zeer afwisselende skigebied ligging tussen ski gebied Spieljoch of Hochzillertal-Hochfugen. Dit grote gebied heeft 200 km aan pistes. Naast het skiën, snowboarden of langlaufen er zijn genoeg andere mogelijkheden voor andere leuke activiteiten.

Wintersport Zillertal – Paradijs voor kinderen

Wintersport Zillertal is niet voor niets een van de populairste skigebieden van Europa. De moderne skiliften zijn ook van hoge kwaliteit. Opvallend is dat er bijna geen wachtrijen bij de liften staan. Er zijn regelmatig kinderprogramma georganiseerd zoals skidisco en excursies. Dankzij diverse kinderpistes en en kinderskischolen zal uw kind in wintersport Zillertal Arena een onvergetelijke tijd beleven. U vindt er veel gemoedelijke skidorpen. Allemaal typisch Oostenrijks met hun eigen charme. In ween van deze dorpen vindt u ons Almhaus Müller. Een van alle luxe voorziene woning geschikt voor max. 10 personen.

Het huis op de zon midden in de Zillertal arena

Almhaus Müller is gelegen midden in de Zillertal arena dat beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes en winterwandelroutes. Het huis is geheel gebouwd op de zon . Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertalarena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal. Kortom het biedt u een veelbelovende wintersport Zillertal.

Wilt u meer informatie over zwemmen in bergmerenwintersport oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.