Vakantiehuizen Zillertal – huizen op een van Europa’s mooiste plekjes

Het Zillertal biedt u zowel in de zomer als winter ACTIE.

Vakantiehuizen Zillertal bieden u zowel de winter- als zomervakanties een verzorgd en luxe verblijf in het meest bruisende dal van Europa. In de zomer bieden vakantiehuizen Zillertal u een verblijfplaats van waaruit u, al fietsend, wandelend, raftend of wellicht klimmend van de wonderschone natuur vol bloeiende bloemen en heldere vergezichten kunt genieten. In de winter kunt u gebruik maken van de kilometerslange sneeuwpret die dit geweldige wintersport gebied u kan bieden.

Vakantiehuizen Zillertal – In het dorpje Silberleiten

In het prachtig en rustig gelegen bergdorpje Silberleiten, in het meest westelijk deel van Hoch-Krimml vindt u vakantiehuizen Zillertal. Silberleiten ligt op een hoogte van 1700 m midden op de pistes van de Plattenkögel met uitzicht op Köningsleiten. In de zomer biedt Silberleiten een oase van rust in een oogverblindend landschap. Op een van de mooiste plekjes in dit landschap vindt u Chalet Almhaus Müller een van de vele vakantiehuizen Zillertal.

Vakantiehuizen Zillertal – Chalet Almhaus Müller een uniek chalet

Bent u opzoek naar vakantiehuizen Zillertal dan kan Chalet Almhaus Müller onderdak bieden aan maximaal 10 personen. Dit Chalet is op de zon gebouwd op een werkelijk unieke plek en daarmee onderscheid dit chalet zich van andere vakantiehuizen Zillertal.

Vakantiehuizen Zillertal – Indeling chalet Almhaus Müller

Wanneer u te gast bent in Chalet Almhaus Müller dan beschikt over een ruime gezellige woonkamer met een openhaard, een goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers waarvan 2 met badkamer en een geweldig op het zuiden gelegen zonneterras.

Vakantiehuizen Zillertal – Meer informatie

Wilt u meer informatie over het vakantiehuizen Zillertal of Chalet Almhaus Muller neemt u dan contact met ons op.