Zomervakantie Oostenrijk om veel te beleven

Oostenrijk ligt tussen Slovenië, Duitsland, Hongarijem Zwitserland, Italie en Tjechie, en is een populair vakantieland. Tijdens een zomervakantie Oostenrijk is dan ook veel te zien en te beleven. De grote tegenstellingen, de afwisselende landschappen en de grote culturele rijkdom zorgen ervoor dat een zomervakantie Oostenrijk zeer de moeite waard is. In totaal is Oostenrijk twee keer zo groot als Nederland.

Zomervakantie Oostenrijk: De prachtige natuur

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren. Ideaal voor uw zomervakantie in Oostenrijk.
Wat dacht u van de weiden vol bloemen, kleine orchideeen, edelweiss, bergbeekjes, watervallen en tal van wijnranken. Welk gedeelte u van Oostenrijk ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen. Zowel tijdens een wintervakantie als zomervakantie Oostenrijk is een ware belevenis!

Fantastisch panoramablik voor uw zomervakantie

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning geschikt voor het verblijf van max. 10 personen. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over zomer in Oostenrijk, en ons luxe Almhaus Müller voor een mooie zomervakantie lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.