Vakantiehuis Zillertal – een van Europa’s mooiste plekjes

Een vakantie in het Zillertal betekent zowel in de zomer als winter ACTIE.

In een vakantiehuis Zillertal kunt u terecht voor zowel de winter- als zomervakanties. In de zomer geniet u, al fietsend of wandelend, van de wonderschone natuur vol bloeiende bloemen en heldere vergezichten. In de winter kunt u genieten van de kilometerslange sneeuwpret die dit geweldige wintersport gebied u kan bieden.

Vakantiehuis Zillertal – het dorpje Silberleiten

Silberleiten, een prachtig rustig gelegen bergdorpje in het meest westelijk deel van Hoch-Krimml. Op de hoogte van 1700 m vindt u dit geweldig skidorpje midden op de pistes van de Plattenkogel met uitzicht op Köningsleiten. Ook in de zomer kunt u hier genieten van een oase van rust in een oogverblindend landschap. Op een van de mooiste plekjes in dit landschap vindt u Chalet Almhaus Müller een geweldig vakantiehuis Zillertal.

Vakantiehuis Zillertal – Chalet Almhaus Müller

Bent u opzoek naar een vakantiehuis Zillertal dan kan Chalet Almhaus Müller een goede keuze zijn. Het chalet biedt onderdak aan maximaal 10 personen. Dit vakantiehuis Zillertal is een op de zon gebouwd chalet dat alleen al vanwege de ligging uniek is. Het chalet is mooi en goed gebouwd en voorzien van alle luxe.

Vakantiehuis Zillertal – Indeling chalet Almhaus Müller

Wanneer u verblijft in Chalet Almhaus Müller dan beschikt over een gezellige ruime woonkamer waar u met 10 mensen om de haard kunt zitten, een goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers met 2 badkamers en een geweldig zonneterras.

Vakantiehuis Zillertal – Meer informatie

Wilt u meer informatie over het vakantiehuis Zillertal of Chalet Almhaus Muller neemt u dan contact met ons op.