Wintersport op 10 uur rijden staat voor u klaar!

Voor de Nederlander is de auto het favoriete vervoermiddel om op wintersport te gaan. Bijna 70% van de wintersporters trotseert de files en de gladheid en rijdt met de auto naar zijn of haar wintersportbestemming. In de meeste gevallen is het 10 uur rijden en wintersport staat voor u klaar.

Na 10 uur rijden en wintersport luxe woning in in de Zillertal arena

10 uur rijden en wintersport geldt ook voor het Zillertal, gelegen in het oosten van Tirol. Het skigebied maakt deel uit van de Zillertal Arena en beschikt over moderne skiliften, heerlijke pistes geschikt voor ieder niveau en winterwandelroutes. In de hele omgeving kunt u na skiën, langlaufen of snowboarden ook genieten van de apres ski in de bars. Verder zijn er winkels, saunas en restaurants.

Tijdens uw skivakantie Zillertal ontvangen wij u graag in ons Almhaus Müller. Almhaus Müller is volledig op de zon gebouwd. Het huis biedt een gezellig onderkomen voor max. 10 mensen. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Meer informatie over Almhaus Müller?

Wilt u meer informatie over ons luxe Almhaus Müller lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.