Vakantie Zillertal een veelzijdige vakantie in een dal vol actie

Het Zillertal, een van de mooiste plekjes van Europa biedt rust en actie tegelijkertijd.

Zomer vakantie Zillertal

Zowel voor vakantiegangers die van rust houden als voor de meer sportievere vakantieganger biedt het Zillertal vele mogelijkheden. De schitterende en afwisselende natuur kunt u bewonderen door het bewandelen van de meer dan 100 km lange wandelpaden of door gebruik te maken van de vele fietsroutes.

Voor de liefhebbers van actie, u kunt er o.a. surfen, raften,bergbeklimmen. Ook voor ouders met kinderen valt er tijdens een vakantie Zillertal veel te beleven. Zwembaden, ahorn- kinderland, natuurpark Zillertaler Alpen, tennisbanen, manege, kegelbanen, minigolf en nog veel meer.

Winter vakantie Zillertal

Wintersport vakantie Zillertal betekent dat u kunt genieten van één van europa’s grootste en modernste skigebieden. Een ski vakantie Zillertal biedt de meest verwende wintersporter alles wat hij wenst. Kilometers lange uitstekend geprepareerde pistes voor zowel skiërs als langlaufers, moderne liften en een goed verzorgde en gezellige apres ski.

Verblijf in Chalet Almhaus Müller tijdens uw vakantie Zillertal

Mocht u op zoek zijn naar een goed verzorgd onderkomen tijdens uw vakantie Zillertal, dan kunt u gebruik maken van Chalet Almhaus Müller gelegen midden in het Zillertal, op loopafstand van de liften, loipe en skischool.

Het luxe, op de zon gebouwde, chalet biedt onderdak aan maximaal 10 personen. U zult genieten van alles wat het chalet te bieden heeft. Een gezellige ruime woonkamer voorzien van een openhaard, 3 slaapkamers , 2 badkamers, een goed ingerichte keuken en een heerlijk zonneterras.

Vakantie Zillertal geeft u de nodige rust en actie tegelijk!

Voor meer informatie over vakantie Zillertal of Chalet Almhaus Müller neemt u contact met ons op.