Een geweldige omgeving

Almhaus Muller is de perfecte uitvalbasis voor een vakantie in Oostenrijk. Op korte afstand zijn meerdere bijzonderheden te bezoeken en geniet u in de zomer en de winter van een geweldige natuur.

164km skipiste

Nationalpark Hohe Tauern

Restaurant om de hoek

Verwarmde skilocker

Pistes vanuit de voordeur


Hoch Krimml-Gerlosplatte

Hochkrimml, Austria, is located on the Gerlos Pass, on the border of the Austrian states of Salzburg and Tyrol (Zillertal) at a distance of approx. 3 km from Köningsleiten and 8 km from Krimml. The area Hochkrimml-Gerlosplatte is located at an altitude of approx. 1700 m and consists of three communities, Filzsteinalm, Duxeralm and Silberleiten, and belongs to the municipality of Krimml. Silberleiten is the most western section of Hochkrimml.


Silberleiten

Silberleiten is het meest westelijk gelegen deel van Hoch-Krimml en ligt op een hoogte van 1700m midden op de pistes van de Plattenkogel met uitzicht op Königsleiten. Het behoort samen met Königsleiten tot één van de hoogst gelegen dorpen binnen de Zillertaler Arena (1.470 – 2.302 m) – een zeer sneeuwzeker gebied met ruim 53 uiterst moderne ski liften, 164 km pisten; het grootste skigebied van het Zillertal.

Silberleiten is een rustig klein bergdorp midden in prachtig natuurgebied en bestaat uit een aantal (nieuwe) chalets, een restaurant (met broodjesservice), een skishop en enkele moderne skiliften. Het is goed te bereiken met de auto en heeft ook een skibushalte. De pistes zijn bereikbaar vanuit de voordeur. Vanuit Silberleiten is het mogelijk direct een (rode) dalafdaling te maken richting Koningsleiten.


Hoch Krimml

Hoch Krimml (Silberleiten) ligt aan de Gerlospas, op de grens van het Salzburgerland en Tirol (Zillertal, Oostenrijk) op ongeveer 3 km afstand van Koningsleiten en 8 km van Krimml. Een ideaal vakantieoord, dat veel sneeuw en zon biedt van begin december tot in april. Hoch Krimml – Gerlosplatte – de start van een grote ski-ervaring in de skiwereld van de Zillertal Arena met grenzenloze skimogelijkheden.